onsdag 21 juli 2010

Pop Dakar

Kom på att jag glömt skriva om en av stockholms grymmaste försommartraditioner, nämligen gratisfestivalen POP DAKAR. Det är en liten festival som under ett dygn bjuder på konserter med både stora och små band, gräshäng i sann hippie-anda och god mat!

Pop Dakar äger rum varje år, första helgen efter att skolan slutat, i år blev det lördagen den 5e juni. Den arrangeras av humanistiska föreningen på SU, alltså endast av volontärer, och de gör ett grymt jobb! Två scener finns inne på området och det är galen feststämning varje år, det är det mysigaste jag vet att först ha picknick utanför på universitetsgräset och sen gå in och kolla band och dansa i DJ-tältet. Längtar redan till nästa år!

Det finns möjlighet att hjälpa till att arrangera festivalen, och det uppskattas otroligt och är säkert också väldigt kul! klicka här för mer info.

/Linnéa

2 kommentarer:

  1. Tänkte tipsa om en gratis festival i Åkersberga som äger rum nu på lördag (31/7) för första gången. Anti drog och alkohol policy och mycket grymma aktiviteter med liveband, sprayvägg och loppis. Festivalen drivs ideellt av drivna ungdomar i Åkersberga.
    http://www.hallaakersberga.se/ gå in på hemsidan och checka läget, misstänker att detta är ngt för er eldsjälar.

    SvaraRadera
  2. Det låter ju grymt! Ska definitivt kolla upp det! kul initiativ :)

    SvaraRadera