söndag 4 april 2010

Linnéa presenterar Yasmin; den andra halvan!


Yasmin har varit min skolkamrat, resevän, projektarbetskollega, partypolare och är den skönaste kompisen som ständigt kommer med nya idéer. Yasmin är alltid närvarande, hon är en stockholmstjej med koll som lämnat en del av sitt hjärta i Spanien där hon har hunnit med både jobb och studier i de pulserande städerna Madrid och Barcelona. Den spanska gnistan och livsglädjen är något hon tagit med sig hit till vår kalla huvudstad där den energin behövs och märks!

Med fullspäckad kalender, som inte ger utrymme för understimulans och tristess, genomfar hon staden och lämnar ingen oberörd, hennes skönhet och positiva attityd kommer ingen undan. Hon är den mest ambitiösa och drivna människa jag träffat; vad Yasmin än tar sig för lyckas hon, från att bemästra afrikanska taxis och lära småbarn att dansa till att agera hårmodell för L’oreal och göra sig känd inom framgångsrika medieföretag. Vid sidan av studierna i mediekommunikation hinner hon med att jobba inom hemtjänsten och som projektledare men även att njuta av livet. Denna äventyrslystna tjej med sin spännande tillvaro kommer att lyckas!
/ Linnéa

1 kommentar:

  1. Bra jobbat. Circlejerk-presentationer där ni ger varandra komplimager. Nyskapande. Yasmin är en bra person, men ändå.

    2.5/5

    SvaraRadera