söndag 2 januari 2011

Yasmins årsresumé 2010

Jag och Linnéa har verkligen varit bad bloggers. Vi har tydligen missat det här med årsresumér i bloggform som ska publiceras lagom till årsskiftet. Men vi vill ju inte vara sämre än alla andra, så för att gottgöra vår frånvaro på bloggen så kommer härmed min sammanfattning av 2010 några dagar försent.

- Började jobba extra som projektledare för event i januari. Första eventet ut var Webbdagarna i mars förra året, 500 besökare och cirka 50 talare som medverkade. Otroligt roligt att få vara med om!

- Åkt till London under några dagar i februari (med ett provisoriskt pass som blev fixat i sista sekunden) för att hälsa på syrran som bodde där under vintern. Festat på Movida och dansat i sofforna, fyndat på Primark, strosat på Camden market, gått på en internationell hemmafest och varit den slitnaste kvinnan på Heathrow airport.
- Haft en fantastisk skidsemester i Vemdalen med massor av skidåkning, mat och skratt.
- Fyllt 23 år (och genomlidit en medföljande ålderskris). Förträngt ålderskrisen, fått en fin väska, bjudit hem alla fina vänner på middag och åkt till Yasuragi.

- Lämnat in c-uppsatsen i medie- och kommunikationsvetenskap på Södertörns högskola och firat med skumpa och jordgubbar på Södertörns gräsmatta med Linnéa för att sedan åka till vår favorithändelse på året: "Smaka på" i Kungsan.

- Åkt på solsemester med familjen till Side och kommit hem i lagom tid för att se Srecko ta sin examen.
- Tagit några dagar ledigt från planeringen av ett Almedalsevent och åkt till Finland för att besöka släktingarna och grilla finsk korv, leka med hundarna och basta. Äkta suomi-semester- Överlevt en värmebölja i Köpenhamn, campat i Småland och varit lägenhetsvakt på Odenplan.
- Njutit av sommaren och haft roliga utekvällar, träffat nya människor och umgåtts med alla underbara vänner.

- Åkt till Way out West i Göteborg, hängt med Robban & Spurre och bloggat för Metro. De lyckades alltid hitta mina allra "fyndigaste" bloggcitat till dagens tidningar :) - Börjat sista kursen innan examen i januari, "Svenska med inriktning textproduktion" på Södertörn.

- Åkt till Göteborg & Malmö med jobbet och haft lyckade event.
- Mött upp Linnéa i Barcelona i oktober; blivit rånad, ätit sushi som det inte fanns någon morgondag, dansat i glitterhattar och sjungit "punjabi mc" för två ytterst förvirrade pakistanier på stranden. - Åkt på kick-off med jobbet i augusti. Haft det allmänt kul och lärorikt på jobbet hela året.
- Bott i Sickla.

- Firat underbart roligt nyår i Nacka, druckit champagne i snöstormen med världens bästa pesoner, dansat, gått hem i snökaos för att halv sju på morgonen inse att kvällens fina lösögonfransar krullat ihop sig utav snön.

/Yasmin

3 kommentarer:

  1. Vilket fantastskt år Yasmin, och det bara i stora drag! Tycker du ska vara stolt över dig själv för det är jag! Puss :)

    SvaraRadera
  2. Vilket fantastskt år Yasmin, och det bara i stora drag! Tycker du ska vara stolt över dig själv för det är jag! Puss :)

    SvaraRadera
  3. Va fiiiin! men varför skrev du inget om oss? Vi har ju t.o.m köpt en caamel till dig :-(

    / Pavlo Polskiboi & Mahmoodi

    SvaraRadera